Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kristen Stewart mindent megmutat

2010.02.01

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Welcome to the Rileys egy 16 éves lányról szól, aki kétszeresen is építi karrierjét, hiszen egyszerre sztriptíztáncos és prostituált. A jelenleg is zajló Sundance fesztiválon mutatták be az alkotást, ahol a szerencsés (?) nézőközönség már a nyitójelenetben megtekinthette, hogyan is táncol sztriptízrúdon meg férfiakon Kristen, na meg hogyan mutogatja a meztelen fenekét. A főszereplő emellett jó prostihoz híven végigkáromkodja a filmet, ám a Twilight-sztár mindezek ellenére úgy gondolja, hogy ez egy remek kis mozi a tinilányoknak.

A Twilight-rajongók leginkább fiatal lányok, és ez egy nagyon jó sztori nekik. Ez leginkább egy tinikről szóló történet… Vagyis a középpontjában egy tinikről szóló történet áll. Amin ez a lány átmegy, az bármelyik lánnyal megtörténhet.

Reméljük, nem. Mi egyébként sem igazán tartjuk testhezállónak a sztriptíztáncos szerepet, és úgy tűnik, ezt eleinte Kristen is belátta, és többek között két hétig csak a táncolást gyakorolta…

Amikor először kellett a sztriptízrúdon gyakorolnom, a saját ruháimban akartam lenni, de a trénerem nem engedte meg, mert akkor állítólag nem tapadok eléggé a rúdhoz. Ráadásul a rúd miatt folyamatosan zúzódásokkal volt tele a testem. Szinte összetörtem magam gyakorlás közben. Nagyon rossz volt, de meg akartam csinálni. Aztán amikor először felvettem a filmben hordott neccharisnyát, már teljesen magaménak éreztem a szerepet, és napokig csak abban mászkáltam mindenhol. Konkrétan mindenhova abban és egy sortban mentem, úgy néztem ki, mint egy drogos!

Na persze ezt ma már biztos nem tehetné meg, de a mozit még a Twilight bemutatója előtt, 2008 őszén forgatták. Meg persze lehet,  hogy már el sem vállalna hasonló szerepeket, mert a sztriptízjeleneteket valódi klubbokban vették fel, amiket Kristen utált, mivel rettentően mocskosak voltak. A vicces egyébként az, hogy a sztár fiatal kora ellenére hiába van túl ilyen szerepeken,  a Sundance fesztivál egyik szórakozóhelyére nem engedték be, ugyanis még 20 éves sincs. A sztár barátaival Joan Jett koncertje előtt akart beülni néhány italra, de hiába szerepel Kristen a fesztivál talán két legnagyobb filmjében, ez a kidobóknak nem számított.