Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar írónőt megihletett Robert Pattinson

2010.05.24

A Smink Nélkül című regény írónője, Szurovecz Kitti egy újdonsággal lepi meg olvasóit! Internetes regényének az Alkonyat rajongói várhatóan különösen örülnek majd: a Gyémántfiú főszereplőjét ugyanis maga Robert Pattinson ihlette!


"Amikor Robert nemrégiben Budapesten forgatott, hetekig vele voltam, követtem a napjait, mert cikket kellett írnom az itt töltött időszakáról" -  meséli az írónő.
"Megindító volt közelről figyelni, hogy ezt az alig 24 éves színészt úgy őrzik, akár egy különleges ékszert. Hiába a hihetetlen gazdagság és népszerűség, a gondtalan fiatalság éveit nem élvezheti. Megérintett, hogy úgy él, akár egy toronyba zárt herceg! De vajon meddig lehet így létezni? Hol a határ, ahol a lélek letépné magáról a láncokat, hogy szabadulhasson? Mit tehet egy ember végső segélykiáltásként, amikor már úgy érzi, a népszerűség megmérgezi a mindennapjait, a szerelmét, az emberi kapcsolatait, az önmagához fűződő viszonyát? Ez a gondolatmenet indított el bennem egy történetet".
Szurovecz Kitti úgy döntött, a Gyémántfiú című regényt ajándékba adja. A webes könyv hetente több alkalommal, új fejezetekkel bővül, és bárki számára elérhető a www.szuroveczkitti.hu oldalon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.